dinsdag 27 mei 2008

start verkoop waterlinie woningen



De plek waar de woningen komen te staan is een plek, waar ik vroeger regelmatig kwam. Het is nl de plek waar de oude Mgr Bekkerschool heeft gestaan. De school die later samen is gegaan met de Meerpaal (per 1 augustus 1995).
Dat ze nu pas gaan bouwen betekent dat de grond ruim twaalf jaar heeft braak gelegen!
Maar nu gaat het opschieten, want.......
Tegenover de vestinggracht, aan de rand van Naarden Vesting is door AM De Waterlinie ontwikkeld. Hier worden veertien twee-onder-één-kap woningen en één vrijstaande woning, twee woningen voor begeleid wonen van vroegdementerenden, tien bergingen en negentien carports gerealiseerd.De woningen zijn er in drie types: Witsen, Krayenhoff en Dortsman. Ze zijn gelegen aan de Van Limburg Stirumlaan en de Van Hogendorplaan.

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de bestaande omgeving. Zo wordt een zwarte dakpan toegepast en geeft het afwisselende donkerrode en gele metselwerk de woningen een sfeervolle uitstraling. De woningen beschikken over een ruime entree, woonkamer met separate woonkeuken, vier slaapkamers, luxe badkamer, een garage en bovendien een riante tuin. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van KOW Architecten uit Den Haag. Het woonoppervlak van de woningen varieert van circa 140 tot circa 165 vierkante meter. De verkoopprijs start vanaf circa 639.000 euro v.o.n.
Op bovenstaande foto kun je onze bibliotheek zien liggen: links van het grote grasveldje! Leuk niet waar! Krijgen we er misschien nieuwe leden bij. Onze ligging zal wel bij de prijs inbegrepen zijn! Een fantastische bibliotheek op loop afstand.......

Meer informatie vind je hier.

Denk er aan, de inschrijving sluit op 14 juni 2008.

Geen opmerkingen: