zondag 18 mei 2008

FCNH



Elke zondag, als ik bij mijn moeder ben kijken we naar RTV Noord-Holland. Daar kun je kijken naar de sport in de regio.
Het voetbal wordt geanalyseerd door Ton Ojers, en hij had ook echt altijd een mening, zijn mening over het voetbal, en dat was ook een goede waar ik me zelf ook in kon vinden. Positief gedurfd en aanvallend voetbal.
Kijk maar eens wat hij van Ajax vond.......


Sinds vorig jaar is er ook altijd vanaf april aandacht voor de copa Amsterdam. Hier de site van het toernooi.
Ook een team van TVNH mocht meedoen onder de naam TCNH. Alle ontwikkelingen rondom het vormen van het team liet men in verschillende afleveringen zien. De clubs die met die jeugdtoernooi meedoen zijn al minstens een jaar bij elkaar, dit team wordt pas 2 maanden van te voren gemaakt. Alle amateur spelers tot ik geloof 18 jaar kunnen zich opgeven. Op verschillende plekken in Noord-Holland worden selectieavonden georganiseerd. Vorig jaar was het team o.l.v. Ton Ojers de smaakmakers van het toernooi door de manier van spelen. Ze werden slechts 5de, maar er zat meer in. Een prima resultaat dus.
Ton is een markant figuur in de amateursport. Hij wist veel kijkers naar het sportprogramma te trekken (hij was eigenlijk het programma), maar door onenigheid met het bestuur is hij dit seizoen acuut gestopt.

Karel Bonsink heeft zijn plaats ingenomen. Ook een markant figuur met ook een eigen mening. pas sinds 7 mei heeft hij zijn selectie rond!
Volg de ontwikkelingen van het team maar. Een reactie van de trainer kun je ook horen.

Nog een leuk filmpje

Het toernooi wordt aankomend weekend op 23/24 en 25 mei gespeeld op het Blauw Wit veld in Amsterdam.
Succes en veel plezier. Wie weet worden er weer een aantal talenten gescout!

Geen opmerkingen: