zondag 2 maart 2008

Nu dan wel een nederlandse winnaar

Het was dit weekend het weekendje van het wielrennen. Gisteren de omloop van het volk, vandaag Kuurne-Brussel-Kuurne. Gisteren geen nederlanders in de kop, vandaag was het anders. Naast de nederlandse ploeg de Rabobank hebben we natuurlijk nog heel wat nederlanders (vaak ex Rabo) bij andere ploegen. Zo heeft de Quick-Step ploeg ook een aantal nederlanders én de belg Tom Boonen (sprinter). En die hadden we gisteren niet gezien. Dus vandaag moest deze ploeg werken.
En een mooi eind, een duel tussen twee nederlanders. Luister naar het finishverslag. Uiteraard heb ik niet naar de beelden op tv gekeken, want ik hou niet van vlakke ritten, maar het is altijd wel leuk als er een nederlander wint.


Utrecht brengt de spanning bij het voetballen weer terug. Ik luister graag naar trainer Willem van Hanegem. Zelf een fantastische speler geweest (de kromme!), maar als trainer wil hij ook het voetballen promoten en niet zoals veel teams alleen op de nul spelen. En zondags zit hij bij voetbal inside. Samen met mede voetbalanalist (en kwal!) Johan Derksen en een gastspreker. Helaas moet ik toegeven dat Johan Derksen heel vaak gelijk heeft.
Maar wat Van Hanegem zegt is niet alleen leuk, maar heeft altijd met voetbal te maken in positieve zin..
Zou de competitie nu nog spannend worden? Aankomende zondag is het PSV- AJAX.....
Nog 7 nachtjes slapen.....

Geen opmerkingen: