dinsdag 18 maart 2008

dikkie dik is jarig en gaat naar het buitenland

Ja, en over mij gaat het nu!


Hallo allemaal.....

Eindelijk na 30 jaar kan de moeder van Dikkie Dik naar het buitenland. En komen er allerlei Dikkie Dik gerelateerde producten. Meer informatie over Jet Boeke en Dikkie Dik is hier te vinden. Dikkie Dik viert zijn 30ste verjaardag met een speciaal Verjaardagsboek, dat wordt gepresenteerd tijdens een galavoorstelling van Limonade met Prik op 19 maart.
Dus morgen allemaal naar Scheveningen! Daar vindt de galavoorstelling in het Fortis Circustheater plaats. Daarna trekt de voorstelling het land door. Tijdens deze galavoorstelling, in het Circus Theater in Scheveningen, wordt 'het dikke verjaardagsboek van Dikkie Dik' gepresenteerd. Hierin staan de dertig mooiste verhalen van de rode kater, die vooral bekend werd dankzij de voorleesverhaaltjes in Sesamstraat én natuurlijk de parodie van De Vliegende Panters in hun eerste soloprogramma 'Sex':



De voorstelling is trouwens genoemd naar het boekje van Dirk Scheele. Het boekje is natuurlijk nog te koop. Hier alvast een voorproefje van het liedje!

Zaterdag viert Dikkie Dik zijn dertigste verjaardag. Eigenlijk is het dubbel feest, want niet alleen Dikkie Dik is jarig, maar ook Jet Boeke (de schrijfster en illustrator) viert haar zestigste verjaardag.

Geen opmerkingen: