vrijdag 22 februari 2008

vakantie


Vanmiddag hebben alle kinderen vrij gekregen en kunnen genieten van de "crocus" vakantie.


Als je zo naar buiten kijkt zou je eerder denken aan de herfstvakantie. Ik heb van iemand uit het onderwijs begrepen dat er na zo ongeveer na acht weken weer een nieuwe vakantie is. Dus reken maar uit, de volgende (de mei vakantie) begint eind april.

In de bibliotheek kunnen wij dat ook merken. De hele week is het druk, vooral woensdagmiddag en ook donderdagmiddag (meestal een rustige middag)was het behoorlijk druk. Iedereen wil snel nog even inslaan voor de vakantie. Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk zijn weer erg in trek.
Maar voor degene die niet weg gaan, onze bibliotheek is gewoon elke dag open, zodat niemand zonder boeken hoeft te komen. Woensdagochtend is er zelfs een filmpje in onze bibliotheek te bekijken.
Ik denk dat er deze vakantie weer veel gelezen wordt!

O ja, wie naar de sneeuw wil, ik lees net het volgende op internet:


"Wie dit weekend naar de wintersportbestemmingen Ischgl, Galtür of Kappl in het Paznauntal in Oostenrijk is afgereisd, weet zich verzekerd van ruim voldoende sneeuw. Ook in andere regio's, zoals het Salzburgerland, genieten Krokusvakantiegangers van goede skicondities." Het is maar dat je het weet!

Geen opmerkingen: