vrijdag 27 mei 2016

Wat een.........lawaai



Sinds een aantal dagen hoeven we de wekker hier in Weesp (tenminste waar ik woon) niet meer te zetten. Om 0.700 uur beginnen ze hier met de bouw. In weesp komen er allerlei nieuwe woningen en dan hebben we ook nog "weespersluis". U weet wel, dat project dat al jaren loopt en bekend staat onder de naam bloemendalerpolder!
http://www.bloemendalerpolder.com/90652.jpg?Width=1200&Height=-1
Nu ben ik al wat gewend, want voor een aantal maanden terug werden we getrakteerd op het gehei voor de nieuwe brug bij maxis over het amsterdams rijnkanaal. Kaboem, kaboem, kaboem, kaboem..............................
Nu horen we echter alleen BOEM BOEM BOEM BOEM BOEM (een soort geluid als wat je hoort bij het aanslag op een typemachine, alleen wel een stukje harder!). Omdat het 's ochtends vroeg nog al stil is dreunt het de hele tijd door je hoofd. Heb direct het raam in mijn bed aan de voorkant dicht gedaan, maar nu weerkaatst het op de andere dwars staande flatblokken!
Het is een verademing als er een trein langs komt, zijn we even dat BOEM BOEM BOEM geluid kwijt. Hoelang zullen we dit blijven horen?
Duurt nog bijna 2 maanden voordat ik met vakantie ga!
 Afbeeldingsresultaat voor bouw geluidsoverlast
Ga nu maar even voor de rust boodschappen doen!

Geen opmerkingen: