zondag 5 juni 2016

City XL Quiz 2016

 

Gisteravond tot laat gewerkt bij de laatste pubquiz van dit seizoen. De city XL Quiz 2016. Normaal doen er altijd zo 'n 15 teams van 5 personen mee, met de XL variant van de pubquiz zo rond de 25. Gisteren waren het 21 teams.
Omdat deze niet in de ruimte voor de bar kunnen wordt er uitgeweken naar de (film) zaal. Voor de bar bediening is het minder leuk, omdat de afstand met de mensen groter is. We waren dit keer met 5 man (eigenlijk 4 man en 1 vrouw!) sterk voor de bediening.
Quizmaster Pieter Tammens, een genot om hem te horen, speelt altijd en erg makkelijk in op zijn publiek. Voor de barploeg altijd een genot om het vermaak bij zo'n pubquiz  te mogen meemaken.
Ik sta altijd paf over hoeveel de groepjes altijd weten. Maar ja, ik hoef alleen te tappen! Door de extra petje op petje af ronde zijn we later klaar dan anders.
Iedereen gaat dan daarna weer naar huis, maar dan begint voor ons nog het opruimen, bijvullen etc. Om 01.00 uur moe, maar voldaan hollend naar huis, om dan rond 02.00 uur in bed te liggen.
IMG_4175Vrijwilligers achter de bar

Geen opmerkingen: