donderdag 30 augustus 2012

Maffia praktijken bij loting Champion League!




Dat het voetbal de laatste decenia niets meer met voetbal te maken heeft, maar slechts alleen om geld was al bij iedereen bekend. Dat de loting tegenbwoordig ook al niets meer voorstelt wordt ook met de jaar duidelijker. Werden vroeger alle teams in 1 pot gegooid en kon iedereen tegen iedereen geloot worden is al lang niet meer. Nu worden de rijke (zwaar gesubsidieerde) clubs voor getrokken.
Bij het bekijken van de loting dit keer stond ik met stomme verbazing te kijken bij de trekking van AJAX. Er werd helemaal niet geloot, want AJAX kon slechts in 1 poule geplaatst worden!!!!
Dit jaar mag AJAX in de poule des doods (huizenhoog de sterkste poule) spelen tegen de kampioen van Spanje, Duitsland en Engeland. Weer met dank aan PSVer Ruud Gullit! Voor de derde keer op rij in de sterkste poule, nu slechts tegen de 3 kampioenen van de 3 grootste en sterkste competities  of te wel waar het meeste geld zit en de sterkste spelers worden gekocht. De clubs met de meeste schulden.
Nou ja, 6 leuke potjes voetbal, even het verdiende geld incasseren en dan weer richten op het kampioenschap! Ze zullen Gullit toch niet zijn hele leven uitnodigen voor deze ongein!
POULE D:
Real Madrid
Manchester United
Afc AJAX
Borussia Dortmund 
                      

Kunnen de jonkies tenminste ervaring op doen.
Enige reacties..... of hier.
Reactie van Frank de Boer: "de druk ligt bij de 3 andere clubs"
Succes mannen!

Geen opmerkingen: