donderdag 10 februari 2011

nederlandse kinderjury 2011


Dinsdagochtend 1 februari w011 hebben twee Kinderjuryreporters samen met de hoofdtrainer van Ajax, Frank de Boer, de aftrap gegeven voor de Nederlandse Kinderjury 2011. Daarnaast hebben de reporters na de training van Ajax De Boer om raad gevraagd bij het maken van keuzes.
De komende maanden gaan kinderen in Nederland weer kiezen voor de beste boeken. Om tot die keuze te komen, wordt in de komende weken advies gevraagd aan mensen die in hun werk vaak moeilijke keuzes moeten maken. Trainer Frank de Boer, directeur van het ABN AMRO World Tennis Tournament Richard Krajicek, So You Think You Can Dance jurylid Euvgenia Parakhina, Wie is de Mol winnares Vivienne van den Assem en Boer Martijn uit seizoen 2 van Boer zoekt vrouw geven raad. De komende weken zijn steeds nieuwe filmpjes met tips te zien op www.kinderjury.nl. De stemperiode duurt nog tot en met vrijdag 13 mei 2011.



Lees alle boeken voor je gaat stemmen in de Kinderjury, is het advies van Richard Krajicek. Niet alleen de boeken van bekende auteurs, probeer ook eens iets nieuws.



Alle boeken uit 2010 staan online en je kunt er je recensies schrijven......

Veel leesplezier de komende tijd.

De kinderen van de drie groepen 7 van de Godelindeschool uit Naarden hebben het de komende tijd wel erg druk met lezen. In 5 maanden tijd moeten ze minimaal 5 boeken van de geselecteerde 17 boeken lezen. Samen met nog drie groepen 7 uit Bussum komen ze tot het beste boek van 2010. Ik wens de kinderjury Naarden-Bussum veel sterkte en wijsheid toe.

Geen opmerkingen: